با مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها همراهتان هستیم.
رمز ارزها یکی از انواع ارزهای دیجیتال شناخته میشوند که تحت عنوان پول الکترنیکی نیز شناخته میشوند.
با توجه به مبانی قانونی در نظام حقوقی ایران و بنا به استدلالهای صورت گرفته، باید معاملات و خرید و فروش در خصوص رمز ارزها را قانونی و صحیح بدانیم.
بنابر پیچیدگیهای موجود در این نوع از ارزهای دیجیتال، و مسائل فنی حقوقی موجود در زوایای مختلف آن، خرید و فروش رمز ارزها با ظرافت و دقت نظر به مسائل حقوقی همراه است.
بنابرای با توجه به ظهور پررنگ رمز ارزها در دنیای اقتصاد و عدم شناخت نسبت به ابعاد آن، خصوصا بعد حقوقی، دشواریهای مختلفی را با خود دارد و این عدم شناخت، گاهی منجر به ضررهای مالی بسیاری میشود؛ بنابراین در خرید و فروش رمز ارزها از مشاورهی وکلای متخصص بهرهمند شوید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و آگاهی از زوایای مختلف خرید و فروش رمز ارزها، میتوانید با موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان جهت کسب مشاوره تماس بگیرید.
سوالات مهم در خرید و فروش رمز ارزها
- رمز ارز چیست؟
- آیا رمز ارزها در ایران قانونی میباشند؟
- مبانی صحت رمز ارزها در نظام حقوقی ایران چیست؟
- خرید و فروش رمز ارزها به چه صورت خواهد بود؟
- بهترین وکیل متخصص در زمینه خرید و فروش رمز ارزها کیست؟
- سوالات حقوقی رمز ارزها و ارزهای دیجیتال را از کدام وکیل بپرسیم؟
رمز ارز چیست؟
مشاور حقوقی خرید و فروش رمز ارزها توضیح می دهد:
با توجه به روند پیشرفت تکنولوژی، یکی از مواردی که امروزه بسیار مورد پردازش اقتصاددانان و تجار میباشد، استفاده از رمز ارزهاست که توجه اشخاص مختلفی را به خود جلب کرده است.
همان گونه که از اسم رمز ارزها بر میآید، پولهایی هستند به شکل دیجیتالی که رمزنگاری شدهاند و در دستهی ارزهای دیجیتال قرار میگیرند.
ارزهای دیجیتال برخلاف رمز ارزها، معنای عام و وسیعتری دارند و شامل ارزهای مختلفی میباشند.
رمز ارزها علیرغم مشابهت بسیار با ارزهای دیجیتال، تفاوتهایی نیز با یکدیگر دارند؛ از جمله این که:
ارزهای دیجیتال در یک فضای درون شبکهای متمرکز مانند بانک تنظیم میشوند، اما رمز ارزها در یک فضای درون شبکهای غیرمتمرکز توسط کاربران مختلف، بدون هیچ دخالتی، کنترل و اداره میشوند.
دوم این که شفافیت در ارزهای دیجیتال ملموس نیست. یعنی نمیتوان به صورت شفاف و واضح، تمامی تراکنشهای مربوط به یک کیف پول را مشاهده نمود. اما در رمز ارزها، این شفافیت موجود است. یعنی میتوان همه ی معاملات انجام شده توسط یک کاربر را مشاهده نمود.
آیا رمز ارزها در ایران قانونی میباشند؟
وکیل تخصصی ارز دیجیتال پاسخ می دهد:
در خصوص قانونی بودن رمز ارزها در حقوق ایران، اختلافات زیادی، میان نظریه پردازان حقوقی دیده میشود؛ همچنین رویه قضایی در این مورد دچار تشتت آرا میباشد و آرای صادر شدهی مختلفی به چشم میخورد.
اما با توجه به مبانی حقوقی و فقهی، میتوان رمز ارزها را قانونی شناخت و قائل بر داد و ستد و انجام معاملات مختلف نسبت به آن شد.
با این حال برای آن که معاملات، در خصوص رمز ارزها، صحیح اعلام شود؛ باید مبانی آن مورد بررسی قرار گیرد.
مبانی صحت رمز ارزها در نظام حقوقی ایران چیست؟
با توجه به آن که نظام حقوقی ایران تأثیر چشمگیری از فقه امامیه داشته و احکام متفاوت آن را در خود جای داده است؛ طرفداران عدم اعتبار معاملات در خصوص رمز ارزها، مثل خرید و فروش رمز ارزها، به مبانی فقهی و قانونی متفاوتی استناد کرده اند.
هر یک از این مبانی را مورد بررسی قرار داده و نظر موافق نظام حقوقی ایران و قانون را بیان خواهیم داشت.
الف. معاملات غرری:
در حدیثی از پیامبر اسلام، معاملات غرری نهی شده است و با استناد به این حدیث معاملات غرری را باطل اعلام میکنند.
منظور از معاملات غرری، معاملاتی است که ریسک بسیاری دارند و عرف و بنای عقلا آن را نپذیرفته و تن به چنین قراردادی نمیدهند؛ زیرا امکان وجود ضرر در این معاملات بسیار زیاد است.
برخی با استناد به این که معاملات در خصوص رمز ارزها، و خرید و فروش رمز ارزها، از مصادیق معاملات غرری میباشد، حکم بر بطلان این نوع از معاملات میدهند.
اما در واقع در حال حاضر عرف جامعه و بنای عقلا معاملات و خرید و فروش نسبت به رمز ارزها را پذیرفته و قائل بر صحت این نوع معاملات میشد.
در عرف کنونی اقدام به انجام معاملات و خرید و فروش رمز ارزها، پس از کسب آگاهیهای تخصصی در این حیطه، معامله ریکسی و یا غرری به حساب نمیآید؛ بنابراین خرید و فروش رمز ارزها نباید ریسکی یا غرری شناخته شود.
ب: مالیت داشتن مورد معامله:
آیا ارز دیجیتال مالیت دارد؟
مالی که مورد معامله قرار میگیرد باید مالیت داشته باشد؛ قانون نیز همین مقدار که طرفین معامله، برای مورد معامله مالیت و ارزش قائل شوند را پذیرفته است.
همچنین برای این که بدانیم مال مورد معامله مالیت دارد یا خیر باید به عرف جامعه رجوع کنیم و همین که عرف جامعه، مالیت برای مورد معامله قائل شود، باید قائل بر مالیت داشتن آن شویم.
رمز ارزها در عرف جامعه مال شناخته میشوند و بر اساس همین مالیت داشتن، میتوان مورد معامله واقع شدن آن را پذیرفت؛ که یکی از معاملات در خصوص رمز ارزها، خرید و فروش آن است که بسیار صورت میپذیرد.
پ. موجود بودن مال مورد معامله:
پاسخ به این مسئله را باید در مجموعهای از بحثهای تکنیکی و فنی جستوجو کرد، زیرا رمز ارزها از جنبههای مختلف به دستههای مختلفی تقسیم میشوند؛ از جمله کوینها و توکنها، آلت کوینها، استیبل کوینها که تشخیص موجود و معلوم بودن رمز ارزها با توجه به بحثهای تکنیکی با خود شخص است.
از نظر اهل فن و متخصصان حوزه ارزهای دیجیتال، رمز ارزها کاملاً موجود و معلوم هستند.
در آخر باید گفت؛ اصولاً امروزه نمیتوان همچون قدما به پول به عنوان یک کالا نگاه کرد. بلکه پول واجد اعتبار است. و این اعتبار پول را ارزشمند میسازد.
مراد ما از اعتبار، آن چیزی است که در ازای پرداخت پول به ما میدهند. رمز ارزها هم در واقع شکل مدرنی از پول هستند. که با توجه به اعتباری که به طرق مختلف پیدا میکنند، ارزشمند میشوند.
به طور مثال شرکت تولیدکننده ارز دیجیتال تتر مدعی است که به ازای تولید هر واحد تتر یک دلار پشتوانه برای آن کنار گذاشته است؛ پس هر آنچه که با پرداخت یک دلار میتوانید بخرید، با دادن یک تتر نیز میتوانید آن را در اختیار داشته باشید.
اگر با دیده پویا و هماهنگ با دنیای تکنولوژی و مدرن، به خرید و فروش رمز ارزها بپردازیم، میتوان مبانی آن را موجود یافت و صحت این معاملات را استنباط کرد.
خرید و فروش رمز ارزها به چه صورت خواهد بود؟
برای شکایت کلاهبرداری با ارز دیجیتال چه باید کرد؟
با توجه به این که رمز ارزها ذات غیر مادی دارند و ارزش و مالیت آن در عرف و شرع مشخص شده است، میتوان قائل بر صحت خرید و فروش رمز ارزها شد.
در خصوص خرید و فروش رمز ارزها اختلافاتی وجود دارد؛ برخی این خرید و فروش را بیع تلقی میکنند و آن را مشمول احکام مربوط به بیع(ماده 338 قانون مدنی به بعد) میدانند.
این دسته در توجیه عقیدهی خود بیان میکنند؛ آن چیزی که مالیت دارد و منفعت نباشد، اگر مورد خرید و فروش واقع شود، بیع رخ داده است.
برخی دیگر در مقابل عقیده دارند که این نوع خرید و فروش بیع نیست. باید قرارداد مستقلی شناخته شود؛ در توجیه نظر خود، معتقدند که خرید و فروش مالی که مادی و موجود در دنیای واقعی است، بیع شناخته میشود.
از نظر این دسته، چون رمز ارزها در دنیای واقعی و مادی وجود ندارند. عینیت هم نداشته و و مشمول ماده 338 قانون مدنی نمیشوند. در نتیجه خرید و فروش رمز ارزها بیع نیست و باید آن را قرارداد مستقلی شناخت.
در این صورت باید آن را با نظر به ماده 10 قانون مدنی بررسی نمود. که احکام خاص خود را داشته و احکام بیع در آن جاری نمیشود.
بنابراین با توجه به ظرافت و پیچیدگی این نوع از معاملات، برای هرگونه معاملات در خصوص رمز ارزها و خرید و فروش رمز ارزها، از وکلای متخصص و مجرب ما در این زمینه کمک بگیرید.
برای کسب اطلاعات بیشتر و کسب مشاوره از وکلای متخصص موسسه حقوقی و بین المللی مهر پارسیان، می توانید با شماره تماسهای زیر ارتباط برقرار کنید.
بهترین وکیل خرید و فروش رمز ارز و ارز دیجیتال تهران
اگر به دنبال کسب اطلاعات لازم در مورد موضوع خرید و فروش رمز ارزها هستید، میتوانید از وکلای متخصص و باتجربه در این زمینه کمک دریافت نمایید تا شما را از ابتدا تا انتهای مسیر راهنمایی و کمک کنند.
بنابراین، ما به شما موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان، با مدیریت دکتر محمدرضا مهری را معرفی میکنیم که دارای بهترین و باتجربهترین وکلا در این زمینه میباشد.
جهت دریافت نوبت مشاوره در زمینه خرید و فروش رمز ارزها، میتوانید با شماره تماسهای موسسه حقوقی بین المللی مهر پارسیان نیز، تماس حاصل نمایید.
نشانی دفتر وکالت وکیل مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10
تلفنهای تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها
مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها مشاوره حقوقی خرید و فروش رمز ارزها
1 دیدگاه