با معرفی وکیل متخصص مشارکت در ساخت با شما مخاطبان گرامی همراه هستیم.
در قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان طرفین این قرارداد با تقسیم واحدها میان یکدیگر نسبت به سهمشان در سود حاصل از قرارداد با یکدیگر سهیم می شوند.
بر همین اساس چگونگی تقسیم این واحدها می تواند برای هر یک از افراد بسیار مهم باشد.
پیش از تقسیم واحدها و انعقاد قرارداد شراکت میبایست سهم هر یک از افراد از پروژه مشخص شود و ملکی که قرار است بر اساس قرارداد طی پروژه ای شراکتی تغییراتی را شامل شود؛ مشخص شود که این ملک مسکونی است؛ تجاری است و یا ملک برای ساختمان های خدماتی ایجاد شده است.
بر همین اساس در تقسیم واحدهای ساختمان نکاتی وجود دارد که لازم است طرفین درباره آن ها اطلاعاتی در دست داشته باشند.
مسئله اصلی در تقسیم واحدهای یک ساختمان این است که تقسیم بندی عادلانه و بر اساس درصد مشخصی باشد که افراد در ابتدا آن را مورد توافق قرار داده اند.
به همین ترتیب اگر افراد نتوانند خودشان به توافق برسند و یا علم کافی در تعیین ارزش و تقسیم واحدها نداشته باشند با مشورت با وکیل متخصص مشارکت در ساخت محمدرضا مهری متانکلائی در این باره می توانند مسیر درست و صحیحی را طی نمایند و تقسیم بندی عادلانه ای داشته باشند.
به همین جهت فراموش نکنید که می توانید جهت تسهیل در انعقاد قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان از خدمات مشاوره حقوقی محمدرضا مهری متانکلائی وکیل پایه یک دادگستری استفاده نمایید.
قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟
مشارکت در ساخت قراردادی است بین دو طرف و یا گروهی از افراد در دو طرف این قرارداد که یک یا چند نفر که دارنده ملک هستند در ازا دریافت خدمات اجرایی برای تغییرات و یا سرمایه گذاری هایی از فرد یا افرادی به عنوان مجری و سازنده طرح و پروژه استفاده می نمایند و در نهایت هر یک از طرفین در جهت خدمتی که ارائه کرده اند بر اساس قرارداد و توافقی که بر دریافت سود کرده اند از سود حاصل از پروژه بهره مند خواهند شد.
انواع تقسیم نامه در قرارداد مشارکت در ساخت
در قرارداد مشارکت در ساخت دو نوع تقسم نامه وجود دارد که مالک و سازنده و سرمایه گذار پروژه در جهت تقسیم واحدها و سهم هر یک آن ها را در قرارداد ضمیمه می نمایند:
تقسیمنامه عادی که بین طرفین قبل از ساخت پروژه مورد توافق قرار می گیرد و تنظیم می شود.
تقسیم نامه محضری که پس از اتمام پروژه بین طرفین برای ثبت اسناد مربوط به ملک منعقد می گردد.
تقسیم نامه عادی چه ویژگی هایی دارد؟
در قرارداد مشارکت در ساخت عموما افرادی که طرفین معامله قرار دارند در جهت مشخص نمودن سهم خودشان از پروژه اقدام به تقسیم واحد می نمایند.
بر اساس تقسیم نامه عادی فروش سهام هر یک از طرفین بلامانع است که مالک می تواند تقسیم نامه را به گونه ای تنظیم کند که سازنده نتواند تا انتها قرارداد و اتمام پروژه سهام خود را بفروشد و مشکلات احتمالی پیش بیاید.
تقسیم واحدها در قرارداد مشارت در ساخت به چه صورت خواهد بود؟
در تقسیم واحدها آنچه که تاثیر به سزایی در چگونگی این تقسیمات دارد این مسئله است که هر یک از طرفین به دنبال دریافت بهترین واحدها و مرغوب ترین آن ها هستند.
بنابراین ارزش گذای در تقسیم واحدها اهمیت بالایی دارد. به همین جهت میبایست همواره افراد با یکدیگر مذاکره کنند و در ازا دریافت امتیازاتی، امتیازاتی را به طرف مقابل خود واگذار نمایند.
تقسیم واحدها در طبقات بالایی به علت نور و منظره ممکن است ارزش بالاتری داشته باشند اما طبقات پایینی به علت دسترسی بهتر ارزش گذاری می شوند.
تقسیمات واحدها به تقسیمات انباری ها و پارکینگ ها نیز مرتبط می شود به این صورت که تعداد انباری ها و پارکینگ هایی که متعلق به هر واحدی است می تواند با توجه به طبقات و نوع واحد متفاوت باشد.
واحدهای مشاع در تقسیم بر اساس قرارداد مشارکت در ساخت
در برخی مواقع یک ملک قابلیت تقسیم ندارد و طرفین قرارداد مشارکت می توانند بر اساس توافق آن بخش را به یک نفر واگذار کنند و یا در پایان پروژه واحد باقی مانده را بفروشند و سود حاصل از آن به صورت مساوی بین هر دو طرف قرارداد تقسیم شود.
به همین ترتیب دیگر نه مشکلات تقسیم بخش های غیرقابل تقسیم وجود خواهد داشت و نه تنظیم میزان سهم هر یک بر اساس ارزش آن بخش.
تقسیم واحدها چه مزیت هایی دارد؟
یکی از مزایایی که تقسیم واحدها در قرارداد مشارکت در ساخت دارد این است که هر یک از طرفین، اگر اجازه فروش سهام خودشان به آن ها داده شود، می توانند با فروش سهام سهم الشرکه خود را بفروشند و سهام خود را به هر فرد دیگری منتقل نمایند.
البته این موضوع به همین اندازه که ممکن است مزیت به حساب بیاید در صورتی که در جهت کلاهبرداری باشد می تواند باعث ضرر به طرف مقابل و مالک ساختمان باشد.
یکی دیگر از مزایا تقسیم واحد در قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان این است که با این تقسیم بندی در صورت بروز مشکل و یا اختلاف بر سر واحدهای ساختمان میتوان مالکیت واحد را برای پاسخگویی احضار کرد و مالیکت آن مشخص باشد.
انواع تقسیم نامه در قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟
تقسیم نامه عادی که بین طرفین قبل از ساخت پروژه مورد توافق قرار می گیرد و تنظیم می شود، تقسیم نامه محضری که پس از اتمام پروژه بین طرفین برای ثبت اسناد مربوط به ملک منعقد می گردد.
تقسیم نامه عادی در قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟
در قرارداد مشارکت در ساخت عموما افرادی که طرفین معامله مشارکت در ساخت قرار دارند در جهت مشخص نمودن سهم خودشان از پروژه اقدام به تقسیم واحد می نمایند که به آن تقسیم نامه عادی می گویند.
دفتر وکالت وکیل متخصص مشارکت در ساخت
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی وکیل محمدرضا مهری متانکلائی
دفتر وکالت مجازی وکیل آنلاین در ایران خدمات زیر را ارائه می نماید؛
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی مشارکت در ساخت
عضویت شهروندان در بزرگترین جامعه حقوقی آنلاین کشور و برخورداری از تخفیف مشاوره و حق الوکاله
امکان عضویت وکلای دادگستری و کارشناسان رسمی جهت معرفی به جامعه پس از تایید هیات مدیره
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
بهترین وکیل کیفری تهران
بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
بهترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدیدنظر
بهترین وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران
نشانی: میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4 – واحد 9 و 10
تلفن های تماس با دفتر وکیل آنلاین املاک و مستغلات در تهران
021-88663925
021-88663926
021-88663628
021-88796143
تماس با دفتر وکیل آنلاین ملکی خارج از ساعات اداری و تعطیلات
ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه به موبایل وکیل تخصصی معاملات ملکی تهران
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
ارسال پیام از طریق شماره واتس آپ و تلگرام وکیل متخصص ملک تهران
09120067664
09120067665
09120067669
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد.
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد.
دفتر وکیل متخصص مشارکت در ساخت
سلام وقتتون بخیر، من مالک یک ملکی هستم که با یک سازنده قرارداد مشارکت تنظیم کردیم، الان اختلاف ما به داوری ارجاع داده شده، میخواستم بدونم داوری صلاحیت رسیدگی به موضوع جعل را دارد یا خیر؟
سلام وقت شما بخیر
بله، داور باید این موضوع را از نظر جلب به کارشناس مورد بررسی قرارداد دهد. برای دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با وکیل با شماره 09120067662 تماس حاصل فرمایید.
سلام روزبخیر من و پدرم مشارکتا یه پولی گذاشتیم توی ساخت و ساز و یه واحد مشاعی الان داریم که میخوایم انتقال بدیم به شخص دیگری تکلیف این ملک چیه؟
در برخی مواقع یک ملک قابلیت تقسیم ندارد و طرفین قرارداد مشارکت میتوانند بر اساس توافق آن بخش را به یک نفر واگذار کنند و یا در پایان پروژه واحد باقی مانده را بفروشند و سود حاصل از آن به صورت مساوی بین هر دو طرف قرارداد تقسیم شود.