با معرفی وکیل برای مشارکت در ساخت با شما مخاطبان گرامی همراه هستیم.
قرارداد مشارکت در ساخت، قراردادی است که بین دو یا چند نفر به صورت مشترک تنظیم میشود و به موجب آن یک نفر ملک خود را و طرف دیگر سرمایه و فعالیت خود را، جهت ساخت یا بازسازی ملک به اشتراک میگذارند.
هر نوعی از قرارداد شراکت میتواند به نوعی مزایا و معایبی را به دنبال داشته باشد.
اما در مواردیکه مالک یک ملک خود اطلاعات و علم کافی درباره چند و چون کار ندارد و نیاز است که افرادی برای پیشبرد بهتر پروژه حضور پیدا کنند. از جمله این اشخاص وکیل برای مشارکت در ساخت شمال تهران است.
قرارداد مشارکت همانطور که از نام آن به ذهن خطور میکند این است که، افراد به صورت مشارکتی در یک پروژه در سود و یا حتی زیان آن شریک شده و پروژه را به صورت سهام و تقسیم کار به پیش میبرند.
مالک ساختمان گاهی به علت کمبود بودجه کافی و یا عدم توانایی در ساخت و ساز اصولی ملک خود اقدام به همکاری با یک سازنده میکند و بر اساس قرارداد هر یک به نسبت مشخصی از سود و زیان بهره مند میشوند.
در روند مشارکت و همکاری طرفین میبایست در قرارداد ضوابطی را قید کنند و بر سر آن توافق نمایند و این ضوابط توسط هریک از طرفین رعایت شود.
از آنجاییکه حق و سهم هریک از افراد در قرارداد مشارکت مشخص میشود؛ لازم است درباره نحوه عملکرد افراد درباره سهام خودشان اطلاعاتی داشته باشیم.
سوالاتی که در مقاله وکیل برای مشارکت در ساخت بررسی میشوند:
- برای عقد قرارداد مشارکت در ساخت به نفع طرفین چه باید کرد؟
- کمیسیون مشاورین املاک برای قرارداد مشارکت در ساخت چه میزان است؟
- بهترین راه حل اختلاف در قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟
- برای جستجوی بهترین وکیل برای مشارکت در ساخت چه باید کرد؟
کمیسیون (نرخ دریافتی) مشاورین املاک در قرارداد مشارکت در ساخت
فرمول نرخ کمیسیون مشاوران املاک برداشته شد.
رییس اتحادیه مشاوران املاک:
تمامی فرمولهای مربوط تعیین نرخ کمیسیون در تصمیم جدید حذف شده است؛ هم اکنون طبق تصمیم گیریهای جدید برای معاملات مسکن و خرید و فروشها نیم درصد یعنی ۰/۲۵ هر طرف از معامله باید پرداخت کند.
در معاملات رهن و اجاره هم نرخهای کمیسیون کاهش یافت.
به طوری که در معاملات رهن کامل، نیم درصد و در اجاره ۰/۲۵درصد باید هرطرف از معاملات پرداخت کند.
در حوزه مشارکت هر طرف از معامله باید ۲ دهم درصد پرداخت کند.
در تمدید قرارداد اجاره هم باید ۱ دهم درصد پرداخت کند و متمم و تمدید قراردادها هم رایگان شد.
مشاوره حقوقی وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران
وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران گفت:
از آنجاییکه افراد با صرف هزینه، خواهان کسب سود در ازای آن هستند؛ لازم است که در جهت جلب رضایت هر یک از طرفین حاضر، در پروژه قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان منعقد گردد.
افراد با علم بر آنچه که مزیت استفاده از قرارداد است و همچنین با علم و دقت بر معایبی که ممکن است در صورت عدم اطلاع کافی از چند و چون قرارداد، برای آنها وجود داشته باشد؛ قرارداد خود را تنظیم نمایند.
به همین منظور فراموش نکنید که میتوانید با وکیل محمدرضا مهری جهت استفاده از خدمات مشاوره جهت انعقاد قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان استفاده نمایید.
قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟
قرارداد مشارکت در ساخت نوعی قرارداد است که افراد به منظور سرمایه گذاری و انتفاع (استفاده، نفع بردن) از برخی قابلیتهای ملک بین طرفین قرارداد منعقد میگردد که یکی از طرفین، مالک ملک و دیگری به عنوان سرمایه گذار و سازنده، در پروژه ساخت با یکدیگر شریک میشوند.
قرارداد مشارکت در ساخت شاید از انواع مشارکت مدنی به حساب بیاید؛ بر این اساس که افراد در جهت بهره بردن از یک موقعیت، هر دو در پروژهای سرمایه گذاری کرده و در انتها سود حاصل از آن به تناسب نسبتی که پیش از قرارداد مورد توافق قرار گرفته است، بین طرفین تقسیم خواهد شد.
وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران افزود:
افراد در برخی از پروژههای ساخت ساختمان خود بر اساس قرارداد با یکدیگر شریک میشوند.
این شراکت برای آنها ممکن است مزایایی به دنبال داشته باشد و یا در عین حال معایبی نیز به صورت ناگزیر برای آنها وجود داشته باشد.
بر همین اساس لازم است که افراد پیش این که قرارداد مشارکت خود را منعقد نمایند و یا در مواقعی که در پی پیدا کردن فرد و انعقاد قرارداد خود هستند، درباره همه جوانب یک قرارداد مطلع شوند و قرارداد خود را بر اساس تمامی جوانب و در نظر گرفتن همه فرصتها و محدودیتها منعقد نمایند.
ما در ادامه درباره این موضوع و مزایا و معایبی که ممکن است قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان برای افراد داشته باشد، صحبت خواهیم کرد.
آیا در قرارداد مشارکت در ساخت واحدها تقسیم میشوند؟
وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران گفت:
پیش از هر کار در تنظیم قرارداد مشارکت در ساخت لازم است که افراد هر یک سهم خود از واحد تعیین نمایند؛ این تقسیم واحد برای ادامه روند و انتها همکاری میتواند بسیار کمک کننده باشد.
افراد با تعیین سهم خود و اطلاع از حقوق خود میتوانند در صورت داشتن حق فروش نسبت به فروش سهام خود اقدام کنند و یا در انتها هر یک با اطلاع از سهام خود نسبت به دریافت سهم خود از سود حاصل از سرمایه گذاری اقدام نمایند.
تقسیم واحدها در موارد مشاع (مشترک) میتواند تا انتها پروژه طول بکشد و پس از فروش بخشهایی که قابلیت تقسیم نداشتهاند، سود حاصل از آن بین طرفین قرارداد تقسیم میشود.
تقسیم واحدها در قرارداد مشارکت در ساخت چگونه است؟
وکیل برای مشارکت در ساخت اظهار داشت:
به تناسب و توافق طرفین واحدها بر اساس ارزش آنها بین طرفین قرارداد تقسیم میشود.
هر یک از طرفین مالک واحدهای خود که سهام خود از این پروژه هستند خواهند بود؛ بنابراین با تعیین واحدها هر یک از افراد اختیار سهام خودشان را خواهند داشت.
این تقسیم واحد بر اساس ارزش هر یک از واحدها تعیین میشود و پارکینگها و انباریها نیز در این روند به حساب میآیند.
در این مرحله برخی از قسمتها قابلیت تقسیم دقیق ندارند به همین ترتیب افرادیکه طرفین قرارداد قرار دارند واحد مشاع (مشترک) را که نتوانستند پیش از قرارداد میان یکدیگر تقسیم نمایند؛ پس از اتمام پروژه و فروش واحد سود حاصل از فروش آن را میان یکدیگر تقسیم مینمایند.
این تقسیم بندی میتواند بر اساس درصد مشخصی انجام گیرد؛ که مالک و سازنده پیش از قرارداد میان یکدیگر مورد توافق قرار داده اند.
حق فروش واحدها در قرارداد مشارکت در ساخت چگونه است؟
وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران توضیح داد:
هر یک از طرفین پس از تقسیم سهام که برای تقسیم واحدها مشخص میشود؛ میتوانند سهام خودشان را بفروشند و یا ان را پیش فروش نمایند. یعنی بر اساس قانون هر یک از مالکین میتوانند و این حق را دارند که سهام خود را پیش فروش نمایند و درباره آن تصمیم بگیرند.
اما این مساله ممکن است که مشکلاتی را هم به دنبال داشته باشد؛ بنابراین در هنگام قرارداد میتوان این حق را افراد سلب نمود.
قرارداد مشارکت در ساخت چه مزایایی دارد؟
وکیل مشارکت در ساخت شمال تهران بیان کرد:
هنگامیکه یک مالک خواهان بازسازی و یا تغییراتی در ملک خود میشود؛ نمیتواند به تنهایی کار را به پیش ببرد.
بر همین اساس با همکاری با یک فرد سازنده، میتوانند پروژه خود را بسیار منطقیتر و حرفهایتر به پیش برد.
قرارداد مشارکت در ساخت باعث میشود که افراد تمامی تعهدات خود را مکتوب نمایند و در پی آن نسبت به حقوق هر یک از طرفین در جای خود مدرکی وجود داشته باشد.
چرا حق فروش واحدها، میبایست سلب (گرفته) شود؟
اگر شما مالک یک ملک هستید و خواهان عقد قرارداد مشارکت در ساخت ساختمان با فرد سازندهای هستید؛ شاید لازم باشد بدانید که، شما باید حق فروش واحدهای سهام سازنده را برای مدت مشخصی از وی سلب نمایید.
این موضوع یکی از مسایل بسیار مهمی است که دلایل چندی برای انجام این عمل وجود دارد؛ که باعث میشود شما حتما در ضمن قرارداد، این شرط را، برای سازنده و شریک قرارداد خود قید نمایید.
بنابراین هر مالکی لازم است که تا پایان پروژه ساخت و ساز خود، این حق را از سازنده و شریک خود سلب نماید؛ تا وی نتواند واحدهای سهم خودش را بفروشد و یا پیش فروش نماید.
در صورتیکه این شرط قید نشود و سازنده واحدهای خود را پیش فروش نماید و مشکلاتی میان ملک و سازنده پیش بیاید و برای حل هر گونه مشکل ابتدا به قرارداد و شروط قید شده در آن، مراجعه میشود و در صورت عدم وجود این شرط امکان پیگیری و یا هر نوع دفاعی وجود نخواهد داشت.
تعهدات هر یک از طرفین بر اساس آنچه که در قرارداد قید شده است، باقی خواهد ماند و میتواند مورد پیگیری قرار بگیرد.
قرارداد مشارکت در ساخت در واقع نوعی ضمانت برای پرداختها و یا حوادثی است که ممکن است در طول پروژه اتفاق بیفتد؛ بنابراین با وجود قرارداد تمامی حقوق طرفین در صورت ذکر در پروژه حفظ خواهد شد و در عین حال میتواند نتیجه مطلوب را به دنبال داشته باشد.
قراردادی است که بین مالک ملک و سازنده ملک منعقد و به موجب آن، سازنده متعهد میگردد در زمان معین، ملک را بسازد و یا بازسازی نماید.
سهم هر یک از شرکا در قرارداد مشارکت در ساخت، از ابتدا و ضمن قرارداد مشارکت درساخت باید تعیین گردد. قرارداد مشارکت در ساخت چیست؟
سهم شرکا در قرارداد مشارکت در ساخت چگونه تعیین میشود؟
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9 و 10
تلفنهای تماس ثابت با دفتر موسسه مهر پارسیان (محمدرضا مهری) در تهران
تماس با دفتر وکیل آنلاین خارج از ساعات اداری و تعطیلات و ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه
ارسال پیام از طریق شماره واتس اپ و تلگرام
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد
دفتر وکالت مهر پارسیان – محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی محمدرضا مهری
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز
انجام مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی جرایئم اقتصادی
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل
وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران
معروف ترین وکیل کیفری تهران
وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
معتبر ترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
وکیل اعاده دادرسی و دیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
سلام
چنانچه طرفین قرارداد توافق کنند که در صورت وقوع خسارت، روزانه مبلغ مشخصی به عنوان خسارت پرداخت کنند و این مبلغ بیشتر از شاخص قیمتهای موضوع ماده 522 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379 باشد آیا این قرارداد معتبر است؟
سلام و احترام
با توجه به رأی وحدت رویه شماره 805 مورخ 16/10/1399 هیأت عمومی دیوان عالی کشور تعیین وجه التزام قراردادی به منظور جبران خسارت تأخیر در ایفای تعهدات پولی مشمول اطلاق ماده 230 قانون مدنی و عبارت قسمت اخیر ماده 522 قانون آیین دادرسی دادگاههای عمومی و انقلاب در امور مدنی مصوب 1379 است و با عنایت به ماده 6 قانون اخیرالذکر، تعیین خسارت مازاد بر شاخص قیمتهای اعلامی رسمی (نرخ تورم) در صورتی که مغایرتی با مقررات امری از جمله مقررات پولی نداشته باشد، معتبر و فاقد اشکال قانونی است.