با موضوع نحوه طرح شکایت از بانک خصوصی همراه شما هستیم.
امروزه تقریباً همه مردم به نوعی با بانکها اعم از خصوصی و دولتی در ارتباط هستند.
ارتباط بانکهای خصوصی با افراد اجتناب ناپذیر است اما در این ارتباط ممکن است بین مشتری و بانک مشکلاتی پیش آید که منتهی به شکایت از بانک خصوصی گردد یا بر عکس بانک خصوصی از شخص شکایت میکند و اینکه چه موقع حق با بانکها است و چه موقع حق با مشتری در حیطه تخصص وکیل متخصص امور بانکی میباشد.
در برخی موارد حق با مشتری نیست و حق را قرارداد بانکی صحیح که مورد تایید بانک مرکزی باشد تعیین می نماید و هیچ کسی به اندازه وکیل متخصص امور بانکی نمی تواند تشخیص دهد که شکایت از بانک خصوصی تا چه میزان میتواند درست باشد و به نتیجه دلخواه منجر شود یا خیر.
بهترین وکیل دعاوی بانکی در تهران
سوالات زیادی برای کاربران و افراد تسهیلات گیرنده پیش آمده که دکتر محمدرضا مهری وکیل پایه یک دادگستری با سابقه قضاوت و مشاوره حقوقی در بانک مرکزی اقدام به پاسخ برخی سوالات نموده است.
اما با توجه به حجم سوالات و بحث خاص بودن سوالات و شرایطی که برای اشخاص از بانکهای خصوصی پیشآمده پیشنهاد ما این است جهت رزرو وقت مشاوره تلفنی یا حضوری در خصوص مشاوره حقوقی شکایت از بانک خصوصی با دکتر محمدرضا مهری از طریق موسسه حقوقی مهر پارسیان نوبت دریافت نمایید.
هم اکنون می توانید جهت اخذ تایم مشاوره با خطوط ثابت و یا موبایل های موسسه تماس حاصل نمایید و وقت خود را دریافت نمایید.
بانک خصوصی بانکی که به موجب قانون و با عنایت به موضوع ماده ۴ قانون محاسبات عمومی کشور و ماده ۸۶ قانون سیاست های کلی اصل ۴۴ با مالکیت و مدیریت اشخاص غیر دولتی با مجوز بانک مرکزی و بر اساس مقررات تاسیس شده و میتواند در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه به کلیه عملیات مجاز بانکی مبادرت نماید.
بعد از پیروزی انقلاب تمام بانکهای خصوصی در ایران بر اساس اصل ۴۴ دولتی اعلام شدند و بدین ترتیب تا چندسال بانک خصوصی از ایران رخت بربسته بود و جای خود را به نظام بانکی یکپارچه دولتی داده بود اما رفته رفته تاسیس موسسه های مالی اعتباری از سال ۷۶ زمینه ساز تاسیس بانکهای خصوصی شد نهایتاً بانک مرکزی موافقت خود را با تاسیس بانکهای خصوصی اعلام کرد.
بانک های خصوصی در ایران شامل بانکهایی است که در ادامه مقاله بررسی خواهند شد.
رسیدگی به شکایت از بانک خصوصی چقدر طول میکشد؟
قانونگذار در قوانین جدید سعی کرده تا شکایت از بانک ها و موسسات اعتباری را در کوتاهترین زمان ممکن به نتیجه برساند.
یعنی شما با داشتن وکیل متخصص بانکی می توانید در کمترین زمان ممکن شکایت خود را از بانک خصوصی به نتیجه برسانید.
برای شکایت از بانک خصوصی لازم است که نسبت به بخشنامههای بانک مرکزی و بخشنامههای بانکها علم و اطلاع کافی داشته باشید.
نوع رسیدگی به شکایت بانکها سالیان سال محل نگرانی مشتریان بانک بود، یعنی مشتری زمانی که بانک حقی را از آن ضایع میکند، ترس از این را دارد که چون با بانک طرف است، ممکن است طرح دعوا به نتیجه نمیرسد و از این حیث هیچ گاه علاقهای ندارد تا حق خود را از بانک پس بگیرد.
مدیریت کل نظارت بر بانکها و موسسات اعتباری با بانک مرکزی است و هر نظری که معاون نظارتی بانک مرکزی به بانکها ابلاغ نماید برای مشتری و بانک لازم الاتباع است یعنی باید تبعیت و اجرا شود.
مهلت بانک ها در پاسخ به اعتراض مشتری
مطابق دستورالعمل بانک مرکزی، بانک باید در خصوص اقدامات خود حداکثر ظرف ۳۰ روز نسبت به وضعیت مورد اعتراض مشتری رسیدگی و پاسخ لازم را ارائه دهد.
فرض کنید حالا در این زمان بانک پاسخ به مشتری ندهد و مشتری معترض در اینجا حق شکایت دارد و میتواند بعد از مدتی که بانک مرکزی مشخص نموده اقدام کند و به بانک مرکزی هم شکایت خود را واصل کند.
بانک ها مکلفند یک واحد رسیدگی به شکایات داشته باشند و این تکلیف را بانک مرکزی بر عهده آنها گذاشته شده است.
برخورد با بانکهای خصوصی متخلف
اگر بانکی از مقررات بانک مرکزی سرپیچی نماید، تکلیف چیست؟ وکیل شکایت از بانک خصوصی در این خصوص بیان داشتند: اگر کسی از رسیدگی شایسته به شکایات مشتریان یا ارباب رجوع خودداری نماید هر تخلفی که رخ دهد موجب برخورد بانک مرکزی خواهد شد.
بر اساس ماده ۴۴ قانون پولی و بانکی کشور و همچنین با استناد به ماده دستورالعمل بانکها و موسسات با متخلف در این زمینه برخورد میشود.
ماده ۴۴ قانون پولی بانکی بیان میدارد که باید به این مسئله توجه نماییم که براساس این ماده بانکهای متخلف اگر پاسخ اشخاص را به موقع ندهند، به صورت روز شمار محکوم به پرداخت مبلغی به عنوان خسارت به شخص می شوند.
بانک مرکزی طی بخشنامهای که برای اجرا به شبکه بانکی ابلاغ نموده است، اذعان داشته است که مشتریان بانکها و موسسات را در صورت اعتراض به عملکرد بانک خصوصی در زمینه انجام عملیات بانکی و ارائه خدمات بانکی باید درخواست خود را در سامانه ثبت نمایند و با درج در سامانه ظرف مدت حداکثر ۳۰ روز پاسخ مکتوب به مشتریان داده میشود.
نحوه ثبت شکایت علیه بانک خصوصی
افراد میتوانند از طریق شماره تلفن با سامانه پاسخگویی بانک مرکزی تماس بگیرند یا اینکه شکایت خود را از طریق سایت ثبت نمایند.
مشکلات تعیین ماهیت قراردادهای بانکی در دادگاه ها
برای تعیین ماهیت قراردادهای بانکی ماده ۱۵ قانون عملیات بانکی بدون ربا مشکلات زیادی بر سر راه اشخاص ایجاد کرده است.
سال ۶۲ ماده ۱۵ به نحوی تنظیم شده بود که معاملات بخش مسکن، مزارعه و مساقات را شامل نمیشد و مجبور به تنظیم قرارداد تولید در دفاتر اسناد رسمی بودند.
نسخه اصلاحیه ماده ۱۵ سال ۶۵ تصویب شد و به طور مطلق تمام قراردادهای بانکی، در حکم اسناد لازم الاجرا و تابع آیین نامهای به نام آیین نامه اجرای اسناد رسمی دانست، مخالفت شورای نگهبان اینگونه تصویب شد که کلیه قراردادهای که در اجرای این قانون مبادله می شوند به موجب قراردادی که بین طرفین منعقد شده در حکم سند رسمی است، در صورتی که در مفاد آن طرفین اختلافی نداشته باشند.
افزودن این کلمه به شرط عدم اختلاف طرفین در مفاد قرارداد برای لازم الاجرا تلقی شدن قراردادهای بانکی مشکلات را دو صد چندان کرد، این معیار برای تشخیص مصادیق اختلاف ارائه نشده بود.
صرف اینکه گفته شده، اختلاف نداشته باشند، مانع اجرا نیست و کمک به اشخاص نمیکرد تبصره ۱ و ۲ الحاقی به ماده ۱۵ قانون عملیات بانکی بدون ربا در سال ۷۶ خسارت قابل پرداخت از سوی متخلف را شامل سود خسارت هزینههای ثبتی و اجرایی دادرسی و حق الوکاله قلمداد نمود، همچنین قرارداد بانکی ممکن است ترتیب خاصی برای مطالبه خسارت داشته باشد که در این صورت خسارت به همان ترتیب در قرارداد به اشخاص پرداخت میشود.
آیا می توان علیه بانک تقاضای تامین خواسته کرد؟
پاسخ به این پرسش منفی است و تقاضای خواهان یعنی مشتری، دادگاه را ملزم به صدور قرار تامین خواسته علیه بانک نمیکند.
زیرا مواردی که در دادگاه ملزم به قبول تقاضای تامین خواسته است در قانون مشخص شده و ماده ۱۰۸ آیین دادرسی مدنی از آنها نام برده است.
لذا بند ج ماده ۱۰۸ قانون آیین دادرسی مدنی در این مورد صدق نمیکند، ابراز این مورد فقط در صورت احراز در معرض تضییع و تفریط بودن خواسته از سوی خواهان است و دادگاه تکلیف به قبول درخواست تامین دارد به نظر میرسد.
ماده ۷ قانون تسهیلات بانکی در نظر داشته که صرف استناد به قرارداد بانکی از سوی خواهان برای دادگاه کافی باشد اما این نظر به خوبی بیان نشده از این حیث دکتر محمدرضا مهری وکیل بانکی پیشنهاد کردند که اشخاص در دعاوی بانکی جهت توجیه از وکلای بانکی استفاده نمایند.
آیا قراردادهای بانکی، سند رسمی هستند؟
قراردادهای بانکی در حکم سند رسمی میباشند و در صورت عدم اختلاف بین طرفین لازمالاجرا میباشند.
مرجع اجرای قراردادهای بانکی کجاست؟
با توجه به اینکه قراردادهای بانکی در حکم سند رسمی میباشند، بانکها در اجرای قراردادهای خود میتوانند به اداره اجرای ثبت یا دادگاه مراجعه نمایند.
دفتر وکالت وکیل جهت شکایت از بانک خصوصی
خدمات دفتر وکالت و امور حقوقی بین المللی وکیل محمد رضا مهری
دفتر وکالت مجازی وکیل آنلاین در ایران خدمات زیر را ارائه خواهد نمود.
مشاوره حقوقی آنلاین با وکلای پایه یک دادگستری در موضوعات تخصصی در همه ساعات شبانه روز.
مشاوره حقوقی حضوری با وکیل تخصصی دعاوی بانکی
عضویت شهروندان در بزرگترین جامعه حقوقی آنلاین کشور و برخورداری از تخفیف مشاوره و حق الوکاله.
امکان عضویت وکلای دادگستری و کارشناسان رسمی جهت معرفی به جامعه پس از تایید هیات مدیره.
قبول وکالت دادگستری بدون حضور موکل در دفتر وکیل.
خدمات وکالت ایرانیان خارج از کشور در ایران.
خدمات وکالت ایرانیان در سایر کشورها توسط وکیل رسمی.
معرفی بهترین وکیل مهاجرت بین المللی در تهران.
بهترین وکیل کیفری تهران
بهترین وکیل ملکی تهران
بهترین وکیل دعاوی پولی و بانکی تهران
بهترین وکیل خانواده تهران
بهترین وکیل دادگاه تجدید نظر
بهترین وکیل اعاده دادرسی ودیوان عالی کشور
بهترین وکیل فرجام خواهی
نشانی دفتر وکالت وکیل آنلاین در تهران
میدان ونک- ابتدای بزرگراه حقانی- خیابان گاندی جنوبی- خیابان چهاردهم- پلاک 14- طبقه 4- واحد 9و10
تلفن های تماس با دفتر وکیل آنلاین در تهران
021-88663925
021-88663926
021-88663628
021-88796143
تماس با دفتر وکیل جرایم اقتصادی خارج از ساعات اداری و تعطیلات
ارسال پیام از طریق خط تلفن همراه به موبایل وکیل تخصصی شکایت از بانک خصوصی
09120067661
09120067662
09120067663
09120067664
09120067665
09120067669
ارسال پیام از طریق شماره واتس آپ و تلگرام وکیل متخصص دعاوی بانکی تهران
09120067664
09120067665
09120067669
پس از ارسال پیام شکیبا باشید تا جهت وقت مشاوره حضوری یا آنلاین هماهنگی صورت گیرد.
حداکثر ظرف 12 ساعت وقت مشاوره تنظیم و به شما اعلام خواهد شد.
سلام
🔴چنانچه سود قطعی برای یک شریک در نظر گرفته شود، آیا شرط باطل است یا شرط باطل و مبطل قرارداد مشارکت مدنی؟
تعیین سود قطعی در قرارداد مشارکت مدنی چه حکمی داره؟
در عقود مشارکتی از جمله عقد مشارکت مدنی، تعیین سود مقطوع ولو به عنوان حداقل صحیح نیست و مشارکت طرفین در سود و زیان و متغیر بودن سود از مهمترین ویژگیهای این عقد است؛ از سوی دیگر با توجه به این که ضوابط بانک مرکزی جنبه آمره دارد و بانکها نمیتوانند از این ضوابط تخطی نمایند و درج هر گونه شرط برخلاف ضوابط آمره مذکور از جمله شرط تعیین سود مقطوع با توجه به ملاک رأی وحدت رویه شماره794 -99/05/21هیأت عمومی دیوان عالی کشور، باطل است، اما به صحت قرارداد مشارکت مدنی لطمهای وارد نمی کند.
در صورت نیاز به مشاوره حقوقی با وکیل تخصصی شکایت از بانک با دفتر وکالت جناب وکیل محمد رضا مهری تماس بگیرید.
09120067663
سلام بنده حسین حمزه سنگتابی نگهبان کارآفرین بودم وازشرکت معرفی شدم و شرکت قبلاکارمیکرده رفته و شرکت جدید به اسم محافظین امین آمده 1400/6/30ساعت ورودزدم ولی آمدن ایراد گرفتن بابت قرمزی چشم وبنده بیرون کردن و نگذاشتن ساعت بزنم وبنده هم گفتم هر نوع تستی باشه میدم خودشون گفتن تسویه کن بروولی من تسویه نکردم وامضانکردم خودشون بیرون کردن توراقران اگرمیتونی یک کاربرام بکنید چون من تواین شهراجاره خونه میدم ومجردم ودورازدسترس خانوادم واین شمارمه
خواهشی که دارم من بازگشت به کاربزنید توراقران ورسئیس انتظامات جناب آقای جواد امیری یک پیرمرد بازنشسته انگ معتادبودن زده توراقران یک کارکنیدبازگشت به کاربخورم جان بچونتون ثواب میکنی دست من جوان بگیری دوسال خوردی سابقه داشتم به قران
سلام وقتتون به خیر
این امر در صلاحیت ما نیست قربان
اینجا موسسه حقوقی و دفتر وکیل هست.
شکایتتون رو به بازرسی بانک اعلام کنید.
ام این مطلب رو از طریق بازرسی بانکتون پیگیری کنید.
سلام
برای دریافت تسهیلات از بانک چرا باید حتما بیمه عمر داشته باشم؟
خب وقتی شخصی بمیره اموالی داره و بانکمیتونه وصول کنه
دیگه چه معنی داره خودمو به نفع بانکبیمه عمرکنم؟
سلام و احترام
مطابق با بخشنامه مورخ ۱۳۹۱/۰۲/۲۴ بانک مرکزی بانکها و موسسات اعتباری را به منظور جلوگیری از تزاید مطالبات غیرجاری مکلّف به اعمال ساز و کار بیمههای اعتباری نموده است.
در این راستا برخی اقدامات بانکها نظیر دریافت حق بیمه مذکور از تسهیلاتگیرنده و یا شرط نمودن به اینکه تسهیلات گیرنده خود را «بیمه عمر» نماید غیرقانونی و موجب مسئولیت مدنی بانک در برابر تسهیلات گیرنده است.
درود بر شما جناب وکیل
از بستگان آزمون استخدامی بانک ملت قبول شدن ولی پس از گذراندن همه مراحل به دلیل یک بهانه غیر واقعی مانع استخدامش شدن آیا امکان طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بر علیه بانک های خصوصی مثل بانک ملت هست!؟؟؟ اگر نه برای شکایت باید به کجا مراجعه کرد!؟
با سپاس